Stigus Stolelifte, Platformlifte og Liftelevatorer

Tænk hvis en trappelift er alt, der skal til...
Stigus.dk er totalleverandør indenfor stolelifte og liftelevatorer. Med prisvindende løsninger er Stigus.dk din sikre og innovative partner, når det gælder mobilitetsløsninger til dit hjem.

Kontakt os

Liftelevatorer fra Stigus

Liftelevator Liftboy 1/2

Liftboy 1/2

Liftelevator Liftboy 5

Liftboy 5

Liftelevator Wessex

Wessex

Liftelevator VE

VE

Lev sikkert og komfortabelt i dit hjem med
en Stigus stolelift, liftelevator og platformlift

ANMOD OM EN GRATIS BROCHURE

Liftelevatorløsninger til enhver situation

Stigus.dk kan tilbyde elevatorlifte til ethvert formål. Er behovet en lift med kabine til at løfte en person med- eller uden kørestol over to plan, eller er behovet en udendørs elevator til kørestol der transporterer Dem mellem nivau og indgangen til Deres hus, så har vi løsningen.

Vores elevatorlifte kræver meget få strukturelle ændringer i de bygninger de skal monteres i. Det gør montagen hurtigere og den totale økonomi mere fornuftig.

0
Liftelevatorer

Hvad koster en liftelevator fra Stigus.dk?

Prisen på en liftelevator afhænger af hvad liften skal anvendes til, hvor den skal monteres og hvilke specialle ønsker vores bruger har. Hertil kommer muligheden for at til- og fravælge forskellige former for udstyr. Før vi kender disse oplysninger kan vi ikke indikere en pris. Derfor tilbyder vi at besigtige Deres hus eller gennemgå tegninger fra Deres projekt, helt uforpligtende og gratis, inden at vi giver Dem Deres tilbud. På denne måde er der ingen overraskelser senere.

Liftelevatorer til indendørs- og udendørs brug

Er det ikke muligt eller ønskeligt at montere liften i et trappeløb, så er liftelevatoren et alternativ. Stigus.dk tilbyder løsninger som løfter kørestolsbrugere vertikalt fra grund til indgang udendørs, eller hydrauliske elevatorlifte med eller uden skakt til indendørs anvendelse. Vores løsninger sigter efter minimal indgriben i det omgivende miljø. Med vores handicapvenlige Wessex elevatorer udnyttes rummet optimalt uden at gulvoverfladen optages af en skakt. Et unikt koncpet som giver kørestolbrugere mulighed for at indrette sig bekvemt og sikkert uden unødingt at optage gulvplads.

Egenskaber Liftelevator Liftboy 1/2

Vertikal platformlift med en løftehøjde indtil 830mm.

Når en kørerampe vil blive for stejl, eller for lang, og der hvor en egentlig elevator synes unødvendig grundet en lav højde på trappen eller scenen – her anbefaler vi Liftboy model 1 og 2.

Liften er designet til såvel indendørs- som udendørs brug. Med sin vægt på bare 70 kg., kan den med påmonterede transporthjul, flyttes og opfylde forskellige løfte opgaver, når behovet opstår.

 • Mobil – vægt 70kg., kan flyttes efter behov

 • Til såvel indendørs- som udendørs anvendelse

 • Godt alternativ til lange eller stejle ramper

MERE OM LIFTELEVATOR LIFTBOY 1/2

Egenskaber Liftelevator Liftboy 5

Den vertikale platformlift med løftehøjde op til 1300mm.

Liftboy 5 er udviklet til at løfte kørestol og bruger sikkert op- og ned af stigninger indtil 1,3 meter. Med glas monteret i sidevæggene føles liften åben og rummelig. Liften kan leveres med automatisk folde-rampe, hvilket muliggør montage uden at der skal indrettes grubbe til liften.

Liften er egnet til såvel privat som institutionelt brug.

Elevatorliften leveres nøglefærdig hvilket indebærer at vi hurtigt kan montere liften og klargøre den til brug.

 • Nøglefærdig – hurtig installation.

 • Komfortabel – unik løftemekanisme

 • Pålidelig – dobbelte aktuatorer med dobbelte sakse

MERE OM LIFTELEVATOR LIFTBOY 5

Egenskaber Liftelevator Wessex

Nøgleord: Sikkerhed, fleksibilitet, frihed og uafhængighed.
Med den hydrauliske løftemekanisme anvendes et gennemprøvet koncept der har været anvendt i branchen gennem mere end 40 år.
Liften kan betjenes med konsol i kabinen eller fra fjernbetjening alt efter ønske og behov.
Indrettet med klapsæde, kan liften bruges af alle med nedsat motorik.

Når liften køres til sin parkering frigøres det fulde gulvareal til anvendelse.
Ingen skakt, ingen støj og ingen unødig indgriben i Deres frihed.

Simpel at anvende med et design der sikrer optimal pladsanvendelse.

 • Ingen skakt

 • Hydraulisk løftemekanisme

 • Få strukturelle ændringer

MERE OM LIFTELEVATOR WESSEX

Egenskaber Liftelevator VE

Den fuldt afdækkede VE hjemmeelevator er tilgængelig i samme udvalg af størrelser som VM kørestol udvalget af lifte. VE lifter, i modsætning til VM, tillader en stående person og/eller plejer at rejse med brugeren i liften. Er kompatibel med BS 5900:2012 og maskine direktivet 2006/42/EC. Der er mange faktorer at tage i betragtning når man vælger en specifik Wessex mode, et godt sted at starte ville dog være at se på hvad du har brug for i liften og hvad hver model kan gøre for dig. For eksempel, hvis du har brug for at transportere en kørestol og en plejer op og ned af trapper så er VE15 og VE25 ikke noget for dig. Tag et kig på den understående liste og se hvad der er gældende for dig.

 • Hurtig installation (1-2 dage).
 • Kan transportere kørestolsbrugere og plejepersonale.
 • Tillader en forælder at rejse med et barn.
MERE OM LIFTELEVATOR VE

Lev sikkert og komfortabelt i dit hjem med
en Stigus stolelift, liftelevator og platformlift

ANMOD OM EN GRATIS BROCHURE!

Udfyld nedenstående formular eller ring til os på 80 81 11 11 for yderligere oplysninger om vores produktsortiment og tjenester.

Fornavn *
Efternavn*

Adresse *

Postnummer *
By *
E-mail *
Telefon

Bemærkninger

Vores kerneværdier

At købe en stolelift er en stor beslutning. Derfor spiller aspekter som kvalitet, servicering og driftsikkerhed en afgørende rolle.

Stigus.dk går ikke på kompromis. Vi vil til enhver tid levere det bedst egnede produkt individuelt tilpasset vores kunders specielle ønsker og krav til mobilitet og æstetik.  Vi stiller garanti for kvaliteten af vores arbejde og skulle der opstå fejl, så retter vi dem prompte. Vores kunders tilfredshed er afgørende for vores success og det er vi meget bevidste om. Det er ikke vores mål i sig selv at være de billigste i branchen, for god service og kvalitet koster penge, men det er vores mål at skabe et bæredygtigt og rimeligt forhold mellem vores priser og den kvalitet vi er blevet kendt for gennem årene.

Vores kunder siger

Favicon Stigus

“Uden en stolelift fra Stigus.dk kunne vi simpelthen ikke være blevet boende i vores dejlige hus. Nu har vi fået muligheden for at blive i vores vante omgivelser mange år endnu”.

Filippo Colonna Di Stigliano, Gentofte
Favicon Stigus

Stigus.dk tog sig tid til at lytte- og forstå hvad vi havde behov for, med ægte brugerdeltagelse – seniorgruppen naturligt involveret. Det handlede ikke bare om at sælge et produkt, men om at levere en løsning der passede til vores specifikke behov”.

Birthe Kofoed Deltidsleder i Aktivcenter Sløjfen og Amager Seniorklub
Favicon Stigus

Grunden til at vi valgte jeres virksomhed som leverandør, var simpelthen at du virkede så professionel, rar og troværdig, da du var ude for at give et tilbud. Tilbuddet fra dig var faktisk dyrere end det andet tilbud vi havde indhentet – alligevel valgte vi dig. Man kan vel kalde det en god mavefornemmelse… Heldigvis har du og Stigus ikke på noget tidspunkt forsømt at leve op til vores forventninger. Vi har været meget glade for og tilfredse med jeres grundighed og præcision. Desuden har vi sat stor pris på, at kunne stole på, at de aftaler vi har indgået med jer er blevet overholdt.

Rikke Line Baunsgaard, Øjenklinik-Amager I/S

Produktsortiment

Stigus.dk har valgt af forhandle produkter fra de bedste leverandører i hjælpemiddelbranchen. Gennem en årerække har vi testet en lang række produkter, og kun få har kunnet opfylde vores omfattende krav til sikkerhed og kvalitet. Vores strenge krav til sikkerhed og kvalitet er Deres garanti for at Stigus.dk er i stand til at levere den løsning som er bedst egnet til Deres behov og krav. Stigus.dk tilbyder løsninger tilpasset ethvert budget, uden at gå på kompromis med vores kunders sikkerhed.