Stigus Stolelifte, Platformlifte og Liftelevatorer

Tænk hvis en trappelift er alt, der skal til...
Stigus.dk er totalleverandør indenfor stolelifte og liftelevatorer. Med prisvindende løsninger er Stigus.dk din sikre og innovative partner, når det gælder mobilitetsløsninger til dit hjem.

Kontakt os

Platformlifte fra Stigus

Stolelift Alpha

Delta

Stolelift Swing

Omega

Stolelift Levant

Stratos

Vi hjælper dig opad trappen…

ANMOD OM EN GRATIS BROCHURE

Platformliften til lige og kurvede trapper

Platformliftene fra Stigus.dk giver mennesker med et fysisk handicap adgang til offentlige bygninger, butikker, skoler og sportscentre. Vi har opdelt vores produktserie i to segmenter med specifikke unikke funktioner. Vores platformlifte kan bruges af elektriske kørestole.

Platformliftløsninger til enhver situation

Stigus.dk tilbyder Dem den løsning, der egner sig bedst til Deres krav og behov. Leder De efter en skrå platformlift til en lige eller en kurvet trappe? Ikke noget problem! På vores websted kan De finde alle de oplysninger, De har brug for, når De skal tage en kvalificeret beslutning. Platformliftene fra Stigus.dk gør offentlige bygninger, butikker, skoler og sportscentre tilgængelige for mennesker med et fysisk handicap. Nøglefærdig installation er mulig.

0
Platformlift til lige trapper
0
Platformlifte til kurvede trapper

Hvad koster en platformlift fra Stigus.dk?

Prisen på en platformlift afhænger i udgangspunktet af den type trappe liften skal monteres på. Er trappen lige- eller kurver den og hvor langt er trappeløbet?
Før vi kender disse bassale oplysninger kan vi ikke indikere en pris. Hertil kommer muligheden for at til- og fravælge forskellige former for udstyr, så som fuldautomatiseret lukkemekanisme eller klapsæde blot for at give et eksempel. Derfor tilbyder vi at besigtige Deres trappe eller gennemgå tegninger fra Deres projekt, helt uforpligtende og gratis, inden at vi giver Dem Deres tilbud. På denne måde er der ingen overraskelser senere.

Platformlifte til lige trapper

Delta platform liften er den perfekte løsning når indendørs- eller udendørs ligeløbstrapper skal gøres tilgængelige for kørestolsbrugere. Med en lasteevne på 300 kg. , er liften i stand til at medbringe en elektrisk kørestol. Takket være et æstetisk og brugervenligt design kan liften indpasses i ethvert miljø og bidrage til brugerens uafhængighed med øget livskvalitet som gevinst.
Den robuste konstruktion sikrer liften en stabil drift og en lang levetid. Delta liften er certificeret efter de højeste sikkerheds- og kvalitets standarder og den er en økonomisk fornuftig løsning når trappen skal forceres på en behagelig og ukompliceret måde. På grund af det ekstremt smalle og kompakte design, optager liften kun ganske lidt plads i trappens løb.

Egenskaber Platformlift Delta

Når kvalitet og elegance forenes…

 • Ekstremt smalt og æstetisk design

 • Kan monteres i en trappe med en bredde på blot 880mm

 • Kan monteres udendørs

 • Fås i alle RAL-farver eller rustfrit stål

 • Kan tage elektrisk kørestol

MERE OM PLATFORMLIFT DELTA

Platformlifte til kurvede trapper

Kurvede trapper behøver ikke længere at være en hindring for kørestolsbrugere

Egenskaber Platformlift Omega

Omega liften er “flagskibet” i Lehners liftprogram. Med sin stærke motor og unikke drev kan denne lift forcere næsten ubegrænsede afstande med maksimal vægt. Liften fungerer såvel indendørs- som udendørs. Liftens motor drives med 230V, så der er ingen begrænsninger for hvor ofte liften kan sættes i drift.

 • Ubegrænset skinnelængde

 • Unik motorkonstruktion

 • Permanent 230V tilslutning

 • Unik stigningsevne

 • Lave vedligeholdelsesomkostninger

MERE OM PLATFORMLIFT OMEGA

Egenskaber Platformlift Stratos

Statos liften er et vidnesbyrd om overlegen østrigsk ingeniørkunst. Det er med Stratos liften lykkedes at udvikle en platformlift der kan køre i smalle kurvede trapper. Liften bygger videre på den kendte og gennemtestede Delta lift, der med sit smalle design og stærke platformskonstruktion har dannet grundlag for Stratos der kan monteres i enhver type trappe: Spindel- , vinkel- eller ligeløb. Stratos åbner en hel ny verden for kørestolsbrugere.

 • Til kurvede og lige trapper

 • Nødvendig trappebredde kun 1100mm

 • Fås i alle RAL-farver og i rustfri udførelse

 • Kan tage elektrisk kørestol

 • Kan monteres udendørs

MERE OM PLATFORMLIFT STRATOS

Lev sikkert og komfortabelt i dit hjem med
en Stigus stolelift, liftelevator og platformlift

ANMOD OM EN GRATIS BROCHURE!

Udfyld nedenstående formular eller ring til os på 80 81 11 11 for yderligere oplysninger om vores produktsortiment og tjenester.

Fornavn *
Efternavn*

Adresse *

Postnummer *
By *
E-mail *
Telefon

Bemærkninger

Vores kerneværdier

At købe en stolelift er en stor beslutning. Derfor spiller aspekter som kvalitet, servicering og driftsikkerhed en afgørende rolle.

Stigus.dk går ikke på kompromis. Vi vil til enhver tid levere det bedst egnede produkt individuelt tilpasset vores kunders specielle ønsker og krav til mobilitet og æstetik.  Vi stiller garanti for kvaliteten af vores arbejde og skulle der opstå fejl, så retter vi dem prompte. Vores kunders tilfredshed er afgørende for vores success og det er vi meget bevidste om. Det er ikke vores mål i sig selv at være de billigste i branchen, for god service og kvalitet koster penge, men det er vores mål at skabe et bæredygtigt og rimeligt forhold mellem vores priser og den kvalitet vi er blevet kendt for gennem årene.

Vores kunder siger

Favicon Stigus

“Uden en stolelift fra Stigus.dk kunne vi simpelthen ikke være blevet boende i vores dejlige hus. Nu har vi fået muligheden for at blive i vores vante omgivelser mange år endnu”.

Filippo Colonna Di Stigliano, Gentofte
Favicon Stigus

Stigus.dk tog sig tid til at lytte- og forstå hvad vi havde behov for, med ægte brugerdeltagelse – seniorgruppen naturligt involveret. Det handlede ikke bare om at sælge et produkt, men om at levere en løsning der passede til vores specifikke behov”.

Birthe Kofoed Deltidsleder i Aktivcenter Sløjfen og Amager Seniorklub
Favicon Stigus

Grunden til at vi valgte jeres virksomhed som leverandør, var simpelthen at du virkede så professionel, rar og troværdig, da du var ude for at give et tilbud. Tilbuddet fra dig var faktisk dyrere end det andet tilbud vi havde indhentet – alligevel valgte vi dig. Man kan vel kalde det en god mavefornemmelse… Heldigvis har du og Stigus ikke på noget tidspunkt forsømt at leve op til vores forventninger. Vi har været meget glade for og tilfredse med jeres grundighed og præcision. Desuden har vi sat stor pris på, at kunne stole på, at de aftaler vi har indgået med jer er blevet overholdt.

Rikke Line Baunsgaard, Øjenklinik-Amager I/S

Produktsortiment

Stigus.dk har valgt af forhandle produkter fra de bedste leverandører i hjælpemiddelbranchen. Gennem en årerække har vi testet en lang række produkter, og kun få har kunnet opfylde vores omfattende krav til sikkerhed og kvalitet. Vores strenge krav til sikkerhed og kvalitet er Deres garanti for at Stigus.dk er i stand til at levere den løsning som er bedst egnet til Deres behov og krav. Stigus.dk tilbyder løsninger tilpasset ethvert budget, uden at gå på kompromis med vores kunders sikkerhed.