Stigus Stolelifte, Platformlifte og Liftelevatorer

Tænk hvis en trappelift er alt, der skal til...
Stigus.dk er totalleverandør indenfor stolelifte og liftelevatorer. Med prisvindende løsninger er Stigus.dk din sikre og innovative partner, når det gælder mobilitetsløsninger til dit hjem.

Kontakt os

Stolelifte fra Stigus

Stolelift Alpha

Alpha

Stolelift Swing

Swing

Stolelift Levant

Levant

Stolelift Levant (udendørs)

Levant (udendørs)

Lev sikkert og komfortabelt i dit hjem med
en Stigus stolelift, liftelevator og platformlift

ANMOD OM EN GRATIS BROCHURE

Stoleliften til lige og kurvede trapper

En stolelift er en stol med motorhed, som kører på en skinne, der er placeret på trappetrinene. En stolelift kan bruges til at transportere en person mellem husets etager. Stolelifte kan også bruges til at transportere genstande som fx købmandsvarer, bagage og vasketøjskurve. Med en Stolelift kan De blive i Deres eget hjem selvom trappen er begyndt at give Dem problemer. Stole liftene kan installeres på både lige og kurvede trapper.

Stolelift-løsninger til alle slags trapper

Vi tilbyder stolelifte til alle typer trapper: Ligeløbstrapper, Kurvede trapper og Spindeltrapper.

0
Stolelifte til lige trapper
0
Stolelifte til kurvede trapper
0
Stolelifte til udendørs trapper

Hvad koster en stolelift fra Stigus.dk?

Stolelifte til lige trapper

Stigus tilbyder tre modeller der er egnede til lige trapper. Levant, Stigus E120 og Stigus E160. Alle tre modeller monteres i trappens trin. Ombygning er som en regel ikke nødvendig og montagen af liften tager normalt omkring fire til fem timer. Klik på billedet af liften du ønsker mere information om.

Egenskaber Stolelift Levant

Stigus Levant passer til alle ligeløbstrapper. Stoleliften er designet til at køre ubesværet og næsten lydløst langs sin aluminiumsskinne. Det enkle design bliver en elegant og diskret tilføjelse til dit hjems inventar. Fremstillingen af Levant liftserien sker med anvendelse af den nyeste teknologi. Dette gør at vi kan passe liften ind i stort set alle ligeløbstrapper så længe at trappens bredde overstiger 740mm.

Levant stoleliften produceres af den tyske industrikoncern ThyssenKrupp.

Priser fra kr. 27.500,00 inklusive moms.

 • Lige trappelifte
 • Indendørs brug
 • Ingen ombygning nødvendig
 • Løftekapacitet op til 138 kg
 • IF-produktdesignpris
MERE OM STOLELIFT LEVANT

Stolelifte til kurvede trapper

Stigus tilbyder tre modeller der er egnede til kurvede trapper. Swing, Alpha og Alliance kan alle monteres i kurvede trapper. Stoleliftene er endda i stand til at nå flere etager når skinnen monteres i trappens “indvendige” side. Ombygning er som en regel ikke nødvendig og montagen af liften tager normalt en arbejdsdag. Klik på billedet af liften du ønsker mere information om.

Egenskaber Alpha

Alpha stoleliften fremstilles i Østrig af den familiejede virksomhed Lehner Lifttechnik. Stigus.dk har gennem en årerække repræsenteret Lehners liftprogram i Danmark. Alpha liften er en dobbeltskinne løsning som er velegnet til placering i trappeløbets udvendige side, hvorved der opnås den bedst mulige pladsudnyttelse.

Alpha liften fås i tre varianter. Priser fra kr. 48.000,00 inklusive moms.

 • Dobbeltskinne

 • Enkel og holdbar konstruktion

 • Hurtig montage

MERE OM STOLELIFT ALPHA

Egenskaber Swing

Stigus Swing er markedets mest “intelligente” stolelift. Liften er et resultat af 30 års konstant produktudvikling. Liften kører på enkeltskinne også kaldet “mono-rail” og kan forcere stigninger på op til 70 graders hældning, såvel i kurvede som i lige trappeløb.

Liften kan med sit automatiske drejsæde (ASL) anvendes i trapper med en bredde på blot 61cm., hvilket er enestående. Med variabel og programerbar hastighed samt patenteret nødsænkningsmekanisme, sættes der fokus på brugervenlig sikkerhed.

Liften produceres af den verdensomspændende tyske industrikoncern ThyssenKrupp, der er kendt for kvalitet og grundighed.

Priser fra kr. 59.000,00 inklusive moms.

 • Kan tilpasses ekstremt smalle trappeløb (610mm)

 • Kan monteres i alle trappetyper (lige, kurvet og spindel)

 • Patenteret nødsænkningsmekanisme

 • Programerbar variable hastighed

 • Patenteret drejesæde (ASL)

MERE OM STOLELIFT SWING

Stolelifte til udendørs trapper

Stigus.dk tilbyder stolelifte til udendørs anvendelse. Liftene adskiller sig fra indendørs liftene ved at temperaturfølsomme komponenter er overfladebehandlet således at de kan modstå fugt og temperatursvingninger. Stoleliftenes skinner er tillige eloxeret og tandskinner er fremstillet af rustfrit stål. Alle vores udendørs lifte er klare til at udfordre det danske vejrlig.

Egenskaber Levant (udendørs)

Levant Outdoor er født til at arbejde udendørs. Med formstøbt plastsæde og inddækket motor er liften godt forberedt på regn, rusk og støv.
Liften leveres med vejrbestandig overtrækspose.
Levant liften fremstilles af den tyske industrikoncern ThyssenKrupp.

Priser fra kr. 36.000,00 inklusive moms.

 • Formstøbt plastsæde

 • Inddækket motorenhed

 • Vejrbestandige elektroniske komponenter

 • Overtrækspose

MERE OM STOLELIFT LEVANT (UDENDØRS’

Lev sikkert og komfortabelt i dit hjem med
en Stigus stolelift, liftelevator og platformlift

ANMOD OM EN GRATIS BROCHURE!

Udfyld nedenstående formular eller ring til os på 80 81 11 11 for yderligere oplysninger om vores produktsortiment og tjenester.

Fornavn *
Efternavn*

Adresse *

Postnummer *
By *
E-mail *
Telefon

Bemærkninger

Vores kerneværdier

At købe en stolelift er en stor beslutning. Derfor spiller aspekter som kvalitet, servicering og driftsikkerhed en afgørende rolle.

Stigus.dk går ikke på kompromis. Vi vil til enhver tid levere det bedst egnede produkt individuelt tilpasset vores kunders specielle ønsker og krav til mobilitet og æstetik.  Vi stiller garanti for kvaliteten af vores arbejde og skulle der opstå fejl, så retter vi dem prompte. Vores kunders tilfredshed er afgørende for vores success og det er vi meget bevidste om. Det er ikke vores mål i sig selv at være de billigste i branchen, for god service og kvalitet koster penge, men det er vores mål at skabe et bæredygtigt og rimeligt forhold mellem vores priser og den kvalitet vi er blevet kendt for gennem årene.

Vores kunder siger

Favicon Stigus

“Uden en stolelift fra Stigus.dk kunne vi simpelthen ikke være blevet boende i vores dejlige hus. Nu har vi fået muligheden for at blive i vores vante omgivelser mange år endnu”.

Filippo Colonna Di Stigliano, Gentofte
Favicon Stigus

Stigus.dk tog sig tid til at lytte- og forstå hvad vi havde behov for, med ægte brugerdeltagelse – seniorgruppen naturligt involveret. Det handlede ikke bare om at sælge et produkt, men om at levere en løsning der passede til vores specifikke behov”.

Birthe Kofoed Deltidsleder i Aktivcenter Sløjfen og Amager Seniorklub
Favicon Stigus

Grunden til at vi valgte jeres virksomhed som leverandør, var simpelthen at du virkede så professionel, rar og troværdig, da du var ude for at give et tilbud. Tilbuddet fra dig var faktisk dyrere end det andet tilbud vi havde indhentet – alligevel valgte vi dig. Man kan vel kalde det en god mavefornemmelse… Heldigvis har du og Stigus ikke på noget tidspunkt forsømt at leve op til vores forventninger. Vi har været meget glade for og tilfredse med jeres grundighed og præcision. Desuden har vi sat stor pris på, at kunne stole på, at de aftaler vi har indgået med jer er blevet overholdt.

Rikke Line Baunsgaard, Øjenklinik-Amager I/S

Produktsortiment

Stigus.dk har valgt af forhandle produkter fra de bedste leverandører i hjælpemiddelbranchen. Gennem en årerække har vi testet en lang række produkter, og kun få har kunnet opfylde vores omfattende krav til sikkerhed og kvalitet. Vores strenge krav til sikkerhed og kvalitet er Deres garanti for at Stigus.dk er i stand til at levere den løsning som er bedst egnet til Deres behov og krav. Stigus.dk tilbyder løsninger tilpasset ethvert budget, uden at gå på kompromis med vores kunders sikkerhed.