Stigus Stolelifte, Platformlifte og Liftelevatorer

Tænk hvis en trappelift er alt, der skal til...
Stigus.dk er totalleverandør indenfor stolelifte og liftelevatorer. Med prisvindende løsninger er Stigus.dk din sikre og innovative partner, når det gælder mobilitetsløsninger til dit hjem.

Kontakt os

Trappekravlere fra Stigus

Trappekravler SA-S

SA-S

Trappekravler SA-3

SA-3

Lev sikkert og komfortabelt i dit hjem med
en Stigus stolelift, liftelevator og platformlift

ANMOD OM EN GRATIS BROCHURE

Trappekravlere til enhver situation

Vores SA-serie af trappekravlere kan befordre langt de fleste manuelt betjente kørestole. Trappetjeneren er let at betjene og kan i foldet tilstand medbringes i bilen. Liften kan med sine kraftige bælter anvendes overalt – såvel inden døre som udendørs. Kravleren kan forcere trapper med en stigning på indtil 35 grader. Den stabile konstruktion kombineret med de indbyggede sikkerhedsmekanismer gør at tjeneren forbliver i en sikker og stabil position – selvom hjælperen giver slip på styret. De stærke batterier tillader flere transporter på lange trappeløb før de skal byttes.

0
Trappekravlere

Hvad koster en trappekravler fra Stigus.dk?

Prisen for en trappekravler starter ved kr. 38.000,00 plus moms. Prisen inkluderer et halvdags kursus i brug af liften, samt et ekstra batteri.

Trappekravlere til indendørs- og udendørs brug

Stigus.dk SA-serie af trappekravlere kan som noget unikt anvendes såvel inden døre som udendørs.

Egenskaber Trappekravler SA-S

Trappekravleren kan løfte indtil 150 kg. vægt. Den vejer 59 kg. og dens motor forsynes af 2 stk. 6 volt batterier. Kravleren kan forcere trapper med en hældning indtil 35 graders stigning.

Trappekravleren kan anvendes såvel indendørs som udendørs.

  • Kan anvendes i trapper med en bredde på blot 90 cm.

  • Sikker og stabil

  • Kan medtages i bilen

  • Kan anvendes udendørs

MERE OM TRAPPEKRAVLER SA-S

Egenskaber Trappekravler SA-3

Trappekravleren kan løfte indtil 160 kg. vægt. Den vejer 65 kg. og dens motor forsynes af 2 stk. 6 volt batterier. Kravleren kan forcere trapper med en hældning indtil 35 graders stigning.

Trappekravleren kan anvendes såvel indendørs som udendørs.

  • 160 kg. maksimal belastning

  • Kan medbringe alle typer manuelle kørestole

  • Kan anvendes såvel indendørs som udendørs

  • Udvidet batterikapacitet

MERE OM TRAPPEKRAVLER SA-3

Lev sikkert og komfortabelt i dit hjem med
en Stigus stolelift, liftelevator og platformlift

ANMOD OM EN GRATIS BROCHURE!

Udfyld nedenstående formular eller ring til os på 80 81 11 11 for yderligere oplysninger om vores produktsortiment og tjenester.

Fornavn *
Efternavn*

Adresse *

Postnummer *
By *
E-mail *
Telefon

Bemærkninger

Vores kerneværdier

At købe en stolelift er en stor beslutning. Derfor spiller aspekter som kvalitet, servicering og driftsikkerhed en afgørende rolle.

Stigus.dk går ikke på kompromis. Vi vil til enhver tid levere det bedst egnede produkt individuelt tilpasset vores kunders specielle ønsker og krav til mobilitet og æstetik.  Vi stiller garanti for kvaliteten af vores arbejde og skulle der opstå fejl, så retter vi dem prompte. Vores kunders tilfredshed er afgørende for vores success og det er vi meget bevidste om. Det er ikke vores mål i sig selv at være de billigste i branchen, for god service og kvalitet koster penge, men det er vores mål at skabe et bæredygtigt og rimeligt forhold mellem vores priser og den kvalitet vi er blevet kendt for gennem årene.

Vores kunder siger

Favicon Stigus

“Uden en stolelift fra Stigus.dk kunne vi simpelthen ikke være blevet boende i vores dejlige hus. Nu har vi fået muligheden for at blive i vores vante omgivelser mange år endnu”.

Filippo Colonna Di Stigliano, Gentofte
Favicon Stigus

Stigus.dk tog sig tid til at lytte- og forstå hvad vi havde behov for, med ægte brugerdeltagelse – seniorgruppen naturligt involveret. Det handlede ikke bare om at sælge et produkt, men om at levere en løsning der passede til vores specifikke behov”.

Birthe Kofoed Deltidsleder i Aktivcenter Sløjfen og Amager Seniorklub
Favicon Stigus

Grunden til at vi valgte jeres virksomhed som leverandør, var simpelthen at du virkede så professionel, rar og troværdig, da du var ude for at give et tilbud. Tilbuddet fra dig var faktisk dyrere end det andet tilbud vi havde indhentet – alligevel valgte vi dig. Man kan vel kalde det en god mavefornemmelse… Heldigvis har du og Stigus ikke på noget tidspunkt forsømt at leve op til vores forventninger. Vi har været meget glade for og tilfredse med jeres grundighed og præcision. Desuden har vi sat stor pris på, at kunne stole på, at de aftaler vi har indgået med jer er blevet overholdt.

Rikke Line Baunsgaard, Øjenklinik-Amager I/S

Produktsortiment

Stigus.dk har valgt af forhandle produkter fra de bedste leverandører i hjælpemiddelbranchen. Gennem en årerække har vi testet en lang række produkter, og kun få har kunnet opfylde vores omfattende krav til sikkerhed og kvalitet. Vores strenge krav til sikkerhed og kvalitet er Deres garanti for at Stigus.dk er i stand til at levere den løsning som er bedst egnet til Deres behov og krav. Stigus.dk tilbyder løsninger tilpasset ethvert budget, uden at gå på kompromis med vores kunders sikkerhed.